Joulua odotellessa leivoin tälläisen maukkaan taatelikakun. Maistuu taivaalliseltä glögin kanssa.
2086615.jpg

1 pkt kivettömiä taateleita
1½ dl vettä
175 g margariinia
175 g fariinisokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1½ tl leivinjauhe
150 g kermaviiliä tai kreikkalaista jogurttia

Voitele vuoka ja levitä siihen korppujauhoja. Pilko taatelit ja keitä niitä vedessä noin 3 minuuttia. Jäähdytä. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon vatkaen voimakkaasti. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää puolet siitä taikinaan. Lisää loput jauhot yhdessä taateleiden ja kermaviilin kanssa. Kaada taikina vuokaan ja paista 150 C noin 65 minuuttia. Jäähdytä kakku ennen kumoamista.