Jotain suolasita teki mieli leipoa, joten päätin tehdä pitkästä aikaa sarvia keiton seuraksi.. Täytteeksi laitoin pinaattia, jota vieläkin oli jääkaapin pohjalla ja loput tuorejuustosta, joka oli jäänyt kaapin lokeroon piiloon. :)


6 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
1 tl suolaa
2 rkl sokeria
100 g margariinia
2 dl maitoa
25 g hiivaa

Täyte:
runsas kourallinen tuoretta pinaattia
50 g tuorejuustoa ( valkosipuli )
yrttejä makusi mukaan

Voiteluun kanamuna ja päälle halutessasi unikonsiemeniä

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi huoneenlämpöinen rasva joukkoon. Sekoita hiiva haaleaan maitoon ja lisää muiden joukkoon. Alusta taikinaksi ja anna kohota. Kaulitse taikinasta kaksi pyöreää levyä ja jaa levyt kahdeksaan osaan. Lisää täyte leveään päähän ja rullaa sarviksi. Anna kohota. Voitele sarvet munalla ja paista 225 C noin 8-10 minuuttia.