Tämä oli oikein maukasta ja maistui hyvälle pyryttyvän lumipyörteiden vallitessa ulkona.
2096611.jpg

50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl vettä
2 sipulia
5 tomaattia
2 rkl öljyä
1 tlk tomaattimurskaa
2-3 dl vettä
1½ rkl kasvisfondia
½ tl mustapippuria
muutama tippa tabascoa
50 g fetaa
kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa

Liuota aurinkokuivattuja tomaatteja vedessä. Kuori ja silppua sipulit. Kuutioi tomaatit ja pehmenneet aurinkokuivatut tomaatit. Älä heitä tomaattien liotusvettä pois! Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit. Lisää joukkoon tomaatit, tomaattimurska, liotusvesi ja vettä sen verran, että saat sopivan sakean keiton. Mausta fondilla, pippurilla ja tabascolla. Kuumenna keitto ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla vähintään ½ tuntia. Soseuta keitto halutessasi. Tarjoile fetajuuston, kirsikkatomaattien ja tuoreen basilikan kanssa.