2070849.jpg
Noin 18 pikkuista korvapuustia
2½ dl maitoa
½ pss kuivahiivaa
1 kananmuna
3/4 tl suolaa
3/4 dl sokeria
2 tl kardemummaa
6-7 dl vehnäjauhoja
75 g margariinia
Täyte:
25 g margariinia
2-3 tl kanelia
3 rkl sokeria
Voiteluun: kananmuna ja pinnalle raesokeria

Sekoita kuivahiiva, sokeri, suola ja kardemumma jauhoihin. Lisää joukkoon kädenlämpöinen maito ja kananmuna. Alusta taikinaksi. Lisää joukkoon margariini. Anna kohota liinan alla
lämpimässä kaksinkertaiseksi. Kaaviloi taikina levyksi. Levitä levylle margariini ja ripottele päälle kanelia ja sokeria. Kääri levy rullalle ja leikkaa vinosti noin 18 palaan. Aseta palat leivinpaperille kapea puoli ylöspäin ja paina peukalolla litteiksi. Anna kohota 15 minuuttia. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225 C noin 12 minuuttia.